Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #320

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
vijzelen
warm
stoven
pittig
marineren
blenden
koelen
koud
oven
bbq
blancheren
bakken
zoet-zuur

Basisgerechten

Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika

Bijgerechten

Ayam Bumbu Hijau
Kip gebakken in een groene kruidenpasta
Telor Asin
Zoute eieren
Paprika Pedis
Gevulde paprika met gehakt en kruiden
Sateh Babi Dua
Blokjes hamlappen en spek aan een spies

Groente / fruitgerechten

Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes
Sarang Burung Ikan Teri
Vogelnestjes van droge, zoute visjes

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!