Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3205

Deze rijsttafel is geschikt voor 6 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
bakken
hartig
mixen
heet
zoet
marineren
oven
blancheren
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge
Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen

Bijgerechten

Bistik Tahu
Gebakken tofu in ketjap
Udang Goreng Kecombrang
Gebakken garnalen met kecombrang
Ayam Djahe Mangga
Kipfilet in Babi Panggangsaus met mango
Opor Ayam dan Telor
Gestoofde kip in kokosmelk met eieren

Groente / fruitgerechten

Lalapan
Groentenschotel met een sambal dipsaus
Paprika Pedis
Gevulde paprika met gehakt en kruiden

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!