Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #325

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
stoven
vijzelen
bakken
frituren
blancheren
marineren
heet
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes

Bijgerechten

Daging Rawon
Gekruid rundvlees met keluwaknoten
Smoor Djawa
Gesmoorde sukadelappen in bouillon
Dadar Telor
Omelet met uiringen
Tahu Telor Tauge
Omelet met tofu en tauge

Groente / fruitgerechten

Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...
Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!