Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #326

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
pittig
frituren
stoven
vijzelen
marineren
blancheren
heet
bbq
rauw
grillen
blenden
koud
zoet-zuur
koelen
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Rempah
Gehakt kroketjes met kokos
Dendeng Daging
Drooggebakken rundvlees met kruiden en kokosm...
Ayam Goreng Sukabumi
Gefrituurde kip bestrooid met deegkruimels en...
Udang Sayur
Garnalen met verschillende groenten
Brokoli Goreng Tepung
Gefrituurde broccoli in een jasje
Ikan Kemangi
Geroosterde red snapper met een salade van pi...
Ayam Dufi Hachee
Gesudderde kip met een frisse, zure smaak

Groente / fruitgerechten

Brongkos Daging
Gestoofd rundvlees met sperziebonen en keluwa...
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!