Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3270

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
pittig
marineren
koelen
koud
frituren
zuur
heet
zoet-zuur
rauw
bakken
vijzelen

Basisgerechten

Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Belancang
Gestoofd rundvlees in een kruidige saus met k...
Bakso
Gehaktballetjes voor bij Bami of soep
Corned Beef Kentang
Corned beef met chips
Pempek Kulit Ikan
Gefrituurde viskoekjes
Kari Ayam Dua
Kerrie van kippenbouten
Dadar Telor Hati Ayam
Gevulde omelet met kippenlevertjes
Ikan Bandeng Tomat
Gebakken makreel in een zurig sausje met toma...

Groente / fruitgerechten

Selada Ketimun Nanas
Frisse, pittige komkommer-ananassalade
Tumis Cumi Hijau
Inktvis in een hete groene bouillon
Fu Yong Hai Dua
Groentenomelet met garnalen en tomatensaus

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!