Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3278

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
vijzelen
heet
oven
blenden
stoven
marineren
frituren
bakken
koud
lauw
zuur
pittig
zoet-zuur
rauw
blancheren
koelen

Basisgerechten

Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten
Nasi Sereh
Gekookte rijst in bouillon met citroengras
Nasi Gurih
Witte rijst gekookt in kokosmelk

Bijgerechten

Ayam Panggang Pedis
Pittige kip uit de oven
Gulai Daging Dua
Gesudderd, pittig rundvleesreepjes met aardap...
Ikan Bali Dua
Gebakken kabeljauw in een pikante ketjapsaus
Roti
Basis pannenkoekjes voor bijv. kipgerechten
Babi Acar
Zoet/zure varkensvlees met ananas
Sambal Goreng Daging Kering
Droog gebakken, pikante runderhaasblokjes
Ikan Pedis Dua
Pittige makreel uit de oven

Groente / fruitgerechten

Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje
Kari Buncis
Sperziebonen in kokosmelk met kerrie

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!