Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3285

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
stomen
stoven
pittig
vijzelen
bakken
heet
blancheren
blenden
koud
bbq
grillen
zoet-zuur
frituren
koelen
rauw
zoet and zuur

Basisgerechten

Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Ayam Kemangi
Stukken kip met citroenbasilicum
Daging Rawon
Gekruid rundvlees met keluwaknoten
Dendeng Hati
Kruidig gebakken varkenslever
Beberuk
Zeer pittige salade van aubergines en kouseba...
Gulai Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksa...
Ikan Panggang
Makreel van de barbecue of grill
Babi Nanas Tiga
Zoet/zure varkensvlees met paprika en ananas

Groente / fruitgerechten

Orak Arik Udang Buncis
Garnalen en sperzieboontjes met ei
Perkedel Udang
Gefrituurde garnalenkoekjes met mais
Martabak Shanghai
Pannenkoekjes met groente en sambal

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!