Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #329

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
vijzelen
pittig
frituren
stoven
marineren
zoet-zuur
lauw

Basisgerechten

Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Nasi Goreng Slamatan
Gebakken rijst met kip gekookt in foelie en k...

Bijgerechten

Dadar Ayam
Gevulde omelet met kipfilet en heerlijke krui...
Ayam Bumbu Bali Dua
Pittige, gesudderde kippenvleugels
Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Rendang Kambing
Droog gebakken geitenvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Download de rijsttafel
Moment geduld!