Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3312

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
vijzelen
stomen
pittig
frituren
stoven
heet
zuur
rauw
koud
zoet-zuur
koelen
lauw

Basisgerechten

Nasi Liwet Kari Ayam
Gele rijst met kipfilet
Nasi Sereh
Gekookte rijst in bouillon met citroengras
Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave

Bijgerechten

Sambal Goreng Remis
Roergebakken mosselen
Sambal Goreng Taoco
Gestoofde eieren met garnalen
Tahu Tempeh Taoco
Tofu en tempeh met kip in pittige bonensaus
Gadon Tahu
Gestoomde, gekruide tofu en gehakt met kokosm...
Kari Djawa Tempeh
Rundvlees en tempeh in pittige kokosmelk met ...
Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos
Kari Daging Tiga
Rundvlees met aardappelen in een gebonden ker...

Groente / fruitgerechten

Cah Tahu
Tahu en garnalen in bouillon
Sayur Rebung
Bamboescheuten en kouseband in een pittige ko...
Lalapan Tiga
Koude groentensalade met een citroendressing

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!