Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3314

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
bakken
vijzelen
heet
marineren
blenden
oven
koud
bbq
grillen
stomen
zoet-zuur
pittig
rauw
koelen
lauw

Basisgerechten

Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen

Bijgerechten

Daging Belaser
Pikant rundvlees gestoofd in kokosmelk
Serampangan Pepesan
Pittige makreel uit de oven
Swiwi Santen
Gestoofde kippenvleugels van de barbecue
Sop Kacang Merah
Soep van bruine bonen met varkenspoten
Brengkessan Udang Tempeh
Gestoomde pakketjes van tempeh en garnalen in...
Ayam Dufi Hachee
Gesudderde kip met een frisse, zure smaak
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...

Groente / fruitgerechten

Seulincah
Pittige salade van komkommer, mango en ananas
Tumis Udang Buncis Jagung
Roerbak van sperzieboontjes, garnalen en baby...

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!