Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3334

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
heet
vijzelen
zoet
marineren
bbq
stoven
oven
frituren
zuur
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Kuning Tiga
Gele rijst gekookt in kokosmelk
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Nasi Goreng Kambing
Pittig gekruide gebakken rijst met geitenvlee...

Bijgerechten

Sateh Ayam Ubud
Blokjes kippenvlees aan een spies
Abon
Drooggebakken pittig rundvlees met kokosmelk
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Tempeh Goreng Tepung
Gebakken tempeh plakken in een meeljasje
Tongseng Kambing Asem
Geitenvlees gestoofd in een pittige bouillon ...
Sambal Goreng Basa
Rundvlees met petehbonen en garnalen

Groente / fruitgerechten

Babi Nanas
Varkensvlees met ananas
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!