Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3358

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
blancheren
warm
pittig
stoven
bakken
blenden
marineren
frituren
zoet-zuur
koelen
vijzelen
koud

Basisgerechten

Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Sambal Udang
Gekruide, grote garnalen gestoofd in kokosmel...
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Ikan Dengan Bumbu Dua
Kabeljauwfilet met een tomatensausje
Masak Habang
Kipfilet in een kruidige tomatensaus

Groente / fruitgerechten

Tumis Sayur Cumi
Roerbak van bloemkool en broccoli met inktvis
Sop Kacang Merah
Soep van bruine bonen met varkenspoten

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!