Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #336

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
vijzelen
warm
pittig
stoven
marineren
koelen
zoet
frituren
rauw
koud
zoet-zuur

Basisgerechten

Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Hati Ayam Goreng
Gebakken kippenlever en rookspek met kokosmel...
Bubur Ayam
Rijstepap met prei en kip
Udang Masak Kuning
Pittige garnalen in een gele kokossaus
Babi Buncis
Varkensvlees met sperziebonen

Groente / fruitgerechten

Smoor Terong dan Kol Cina
Stoofschotel met aubergines en speklappen
Rujak Sayur Mentah
Salade van groente en tofu met zoete, pittige...

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!