Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3362

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
blancheren
warm
pittig
stoven
vijzelen
marineren
frituren
zuur
heet
zoet-zuur
rauw
koud
zoet and zuur
koelen

Basisgerechten

Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge

Bijgerechten

Opor Ayam dan Telor
Gestoofde kip in kokosmelk met eieren
Mie Ayam Paksoi
Mie met kippengehakt en paksoi in pittige bou...
Hati Goreng Kering
Gemarineerde, drooggebakken lever
Sateh Tempeh Dua
Gefrituurde spiesjes van tempeh
Cah Tahu
Tahu en garnalen in bouillon
Ikan Bandeng Tomat
Gebakken makreel in een zurig sausje met toma...
Babi Cin Empat
Gestoofd varkensvlees met bamboe

Groente / fruitgerechten

Sop Buncis
Kippensoep met sperziebonen
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!