Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3397

Deze rijsttafel is geschikt voor 6 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
frituren
koud
lauw
zuur
pittig
heet
vijzelen
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen

Bijgerechten

Pastei Ayam Dua
Gevulde pasteitjes met kipfilet en groenten
Telor Petis Tiga
Eieren in kruidige saus
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Telor Sambal Peteh
Sambal met gefrituurde eieren en peteh

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!