Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3412

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
zuur
heet
marineren
stoven
vijzelen
pittig
blenden
frituren
oven
blancheren
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham

Bijgerechten

Tongseng Kambing Asem
Geitenvlees gestoofd in een pittige bouillon ...
Mie Kuah Ebi
Bamisoep met kippengehakt en gedroogde garnal...
Ayam Pedis Dua
Kippenpoten gebakken in een pittige bumbu
Rendang Hati Ampela Ayam
Kippenlevers en maagjes in pittige kokossaus
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Sambal Goreng Daging Cincang
Rul gebakken gehakt met laos
Sop Ikan
Kruidige vissoep met rivierkreeftjes en groen...

Groente / fruitgerechten

Terong Bumbu Padang
Gestoofde aubergines in een kruidige saus
Lalapan
Groentenschotel met een sambal dipsaus
Tumis Kacang Panjang Udang
Kouseband met mais en garnalen

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!