Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3424

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
warm
wokken
vijzelen
marineren
stoven
pittig
blenden
heet
lauw
frituren
koelen
zoet
zoet-zuur
koud
blancheren

Basisgerechten

Nasi Bungkus
Rijstpakketjes
Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten
Nasi Goreng Kencur
Gebakken rijst met kencur en eieren

Bijgerechten

Babi Irian Jaya
Blokjes varkensvlees in een kruidige saus
Orak Arik Udang
Omelet met garnalen en Javaanse suiker
Sambal Goreng Kentang Udang Peteh
Pittige garnalen met aardappel en petehbonen
Pecel Udang
Gebakken garnalen met een hete sambal
Balado Ikan Kembung
Gebakken makreel in een hete saus
Tempeh Tumis Sapi
Gebakken tempeh met rundvlees
Babi Ambon
Pikante stukjes varkensvlees, gestoofd in ket...

Groente / fruitgerechten

Smoor Terong dan Kol Cina
Stoofschotel met aubergines en speklappen
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!