Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3435

Deze rijsttafel is geschikt voor 6 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stomen
stoven
heet
marineren
frituren
koelen
blancheren
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel

Bijgerechten

Udang Kemirie
Pittige, grote garnalen met kemirienoten
Duduh Ikan
Makreel gestoofd in een pittige, kruidige sau...
Tumis Kacang Panjang Udang
Kouseband met mais en garnalen
Udang Goreng Asam Manis
Gepaneerde garnalen met een zoetzure, pittige...

Groente / fruitgerechten

Tumis Tahu Sayuran Taoco
Tahu met groenten in een pittige zwarte bonen...
Bola Ikan Paksoi
Visballetjes met paksoi in een gebonden bouil...

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!