Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3461

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
frituren
marineren
stoven
vijzelen
pittig
heet
grillen
zoet-zuur
rauw
koud
blancheren
blenden
koelen

Basisgerechten

Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab

Bijgerechten

Bebaris
Spies van gefituurd gehakt met pindasaus
Ayam Goreng Lengkuas
Gefrituurde kip met krokante laos
Empal Djawa
Pikante, droog gebakken rundvleesreepjes
Ikan Bakar Ketjap Dua
Pittige gegrilde vis met een botersausje en k...

Groente / fruitgerechten

Rujak Pengantin
Koude groentesalade met pinda's en pittig...
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!