Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #347

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
bakken
vijzelen
heet
stoven
pittig
marineren
bbq
frituren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Dadar Isi
Gevulde omelet met kruidig gehakt
Empal Pedis
Zeer scherpe, droog gebakken rundvleesreepjes
Udang Panggang Merah
Rode garnalen van de barbecue
Ayam Gepuk
Gefrituurde drumsticks met kokos

Groente / fruitgerechten

Smoor Buncis
Gesmoorde sperzieboontjes in kokosmelk
Ikan Goreng Sambal Mangga
Gebakken schol met een zeer pittige mangosaus

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!