Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3471

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
frituren
koelen
marineren
vijzelen
oven
stoven
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen

Bijgerechten

Frikadel Goreng
Aardappel-gehakt koekjes
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon
Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Dadar Kari
Omelet in kruidige kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!