Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #358

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
stomen
vijzelen
marineren
bakken
zoet
frituren
koud
lauw
zoet-zuur
heet
rauw
koelen

Basisgerechten

Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Nasi Kuning
Gekookte, gele rijst in kokosmelk

Bijgerechten

Bebotok Udang
Gestoomde garnalenpakketjes met ei
Sateh Makkassar
Spiesjes varkensvlees met pindasaus
Ikan Kakap Saus Jamur
Red snapper met champignonsaus
Daging Agee
Gestoofd rundvlees met kokos

Groente / fruitgerechten

Pecel
Verschillende groenten overgoten met pindasau...
Karedok
Groenten overgoten met pindasaus

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!