Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #366

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
warm
vijzelen
wokken
heet
frituren
koelen
marineren
blenden
stoven
zoet
oven
koud
zoet-zuur
bakken
zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Gurih
Witte rijst gekookt in kokosmelk
Nasi Langgi
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden
Nasi Kuning Telor
Gele rijst geserveerd met eieren

Bijgerechten

Perkedel Tahu
Gefrituurde pittige tofuballetjes
Ayam Goreng Jakarta
Gefrituurde kip uit de wok
Ikan Godokan Ketjap
Kabeljauw in een kruidige ketjapsaus
Rendang Dua
Gestoofd rundvlees in kokosmelk
Sambal Goreng Kentang Dua
Droog gebakken minifrietjes
Tumis Cumi Hijau
Inktvis in een hete groene bouillon
Palaro
Drooggebakken rundvlees in een saus

Groente / fruitgerechten

Ayam Anggur
Kip gesudderd in een rode wijnsaus
Balado Ikan Dua
Gefrituurde dorade in een hete saus
Ayam Ungkep
Gestoofde en gefrituurde kipreepjes

Acars

Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!