Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #374

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
pittig
bakken
stoven
blenden
bbq
grillen
frituren
blancheren
zoet-zuur
koelen
vijzelen
koud

Basisgerechten

Nasi Tahu
Gebakken witte rijst met tahu, satehsaus en b...
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Orak Arik Udang Buncis
Garnalen en sperzieboontjes met ei
Babi Panggang Empat
Geroosterd varkensvlees
Ikan Goreng
Kabeljauwfilet gegarneerd met citroen en ui

Groente / fruitgerechten

Ubi Udang
Zoete aardappelen met garnalen en paksoi
Oseng Sayuran
Roerbak van verschillende soorten groente

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!