Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #375

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
pittig
frituren
stoven
stomen
blenden
heet
vijzelen
zoet and zuur
koud

Basisgerechten

Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen
Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...

Bijgerechten

Ayam Bumbu Bali Dua
Pittige, gesudderde kippenvleugels
Loempia Dadar
Loempia van omelet met vleesvulling en saus
Sambal Goreng Udang Peteh
Garnalen in kokosmelk met tahu, peteh en aard...
Sop Daging Sapi
Smakelijke soep van rundvlees en ribbetjes

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!