Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #384

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
stomen
heet
bakken
vijzelen
stoven
frituren
marineren
oven
bbq
zoet and zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham
Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...

Bijgerechten

Babi Rebus
Varkensvlees gestoofd in bouillon en limoensa...
Sop Ikan
Kruidige vissoep met rivierkreeftjes en groen...
Terong Bakar
Gebakken aubergines met knoflook en sjalotjes
Sambal Goreng Teri dan Kacang
Gebakken zoute visjes met pinda's in een ...
Pecel Ayam
Gekookte kip in kokosmelk met geraspte kokos
Telor Bumbu Gule
Eieren en sperziebonen in kokosmelksaus
Ikan Salmon Bumbu Tomat
Gebakken zalm in een tomatensaus

Groente / fruitgerechten

Ayam Bumbu Petis
Gestoofde kip in garnalenpasta
Ikan Pedis
Pittig visgerecht van makreel

Acars

Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!