Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #401

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
vijzelen
heet
stoven
blenden
frituren
zoet-zuur
pittig
blancheren
koud
koelen
zuur

Basisgerechten

Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten

Bijgerechten

Dadar Isi
Gevulde omelet met kruidig gehakt
Fu Yong Hai Tiga
Reepjes omelet met varkensvlees en garnalen i...
Brongkos Daging
Gestoofd rundvlees met sperziebonen en keluwa...
Tempeh Peteh
Gebakken tempeh met petehbonen
Tempeh Kemul
Gefrituurde tempeh in een kruidig jasje
Dadar Tahu Tiga
Pannenkoek van tahu met ui
Smoor Kambing Daun Djeruk
Geitenvlees gestoofd met citroenbladeren

Groente / fruitgerechten

Asinan Dua
Zoet/zure groenten en tahu overgoten met een ...
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!