Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #411

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
pittig
bakken
blenden
marineren
vijzelen
bbq
frituren
drogen
stomen
zoet-zuur
koelen
koud
heet
rauw

Basisgerechten

Nasi Ayam Zukini
Gekookte rijst in kokosmelk met kip en courge...
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen

Bijgerechten

Mie Kuah Ebi
Bamisoep met kippengehakt en gedroogde garnal...
Sambal Goreng Ayam
Gebakken, gesmoorde kip met kruiden
Sateh Babi Madura
Blokjes varkenshaas aan een spies
Kroepoek Tempeh Dua
Dunne, krokante tempeh in een jasje
Tahu Telor
Gebakken tahu met ei en ketjapsaus
Sambal Udang
Gekruide, grote garnalen gestoofd in kokosmel...
Loempia Dadar
Loempia van omelet met vleesvulling en saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Djawa
Bouillon van runderpoulet met boontjes en aar...
Corned Beef Nenek
Corned Beef van mijn oma

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!