Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #415

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
stoven
heet
bbq
grillen
koud
bakken
blancheren
zuur
oven
blenden
rauw
zoet-zuur
marineren

Basisgerechten

Laksa Udang
Garnalen in een bouillon met kokosmelk, tauge...
Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten
Nasi Bungkus
Rijstpakketjes

Bijgerechten

Babi Rebus
Varkensvlees gestoofd in bouillon en limoensa...
Ayam Lapis
Gesmoorde kip in boter met ketjap
Ayam Bakar Berbumbu
Zeer hete, gegrilde kip
Sambal Ketimun Tomat
Twee kleine gerechtjes van vleestomaat en kom...
Frikadel Kol Djawa
Gekruid rundergehakt in een jasje van kool
Udang Cuka
Gebakken garnalen in een azijnsaus
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Urap Panggang Sayur
Courgette met kokos uit de oven
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!