Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #418

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
pittig
marineren
zoet-zuur
lauw
rauw
koud
koelen
blancheren

Basisgerechten

Nasi Ulam Dua
Rijst met kokos en gedroogde garnaaltjes
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon

Bijgerechten

Sambal Taoco Dua
Rundvlees met zwarte bonenpasta
Tongseng
Rundvlees met kool
Daging Sapi Merica Hitam
Gesudderd rundvlees met zwarte peper en prei
Daging Sapi Merica Hitam Dua
Rundvlees gestoofd in een zwarte pepersaus
Dendeng Manis
Rundvlees gebakken in ketjap
Daging Surabaya
Gesmoorde runderlappen in kruidige saus
Daging Smoor Dua
Gesmoord rundvlees in een kruidige saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...

Acars

Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!