Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #419

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stomen
frituren
bakken
marineren
bbq
grillen
vijzelen
heet
blenden
zoet-zuur
stoven
pocheren
pittig
blancheren
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Slamatan
Gebakken rijst met kip gekookt in foelie en k...
Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten

Bijgerechten

Dadar Isi Dua
Omeletten met gehakt en tofu
Ikan Panggang Dua
Geroosterde vispakketjes van de bbq
Pepes Jamur
Gestoomde pakketjes gevuld met hete champigno...
Ikan Acar Kering
Makreel uit de wok gehuld in een kruidenmengs...
Gulai Telor Dua
Gepocheerde eieren in een saus van bouillon
Belancang Dua
Gestoofd rundvlees in een kruidige saus
Tjap Tjoy Tempeh
Tempeh met groenten en ananas in een zacht sa...

Groente / fruitgerechten

Asinan
Tofu met groenten in sambalsaus
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Smoor Labu Terong
Gesmoorde aubergines en pompoen in kippenboui...

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!