Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #43

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
marineren
heet
stoven
vijzelen
zuur
pittig
frituren
zoet
zoet-zuur
koud
zoet and zuur

Basisgerechten

Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Nasi Goreng Singapore
Gebakken rijst met garnalen, ei en komkommer
Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...

Bijgerechten

Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk
Pindang Kuning
Vis in een zout /zure saus
Tahu Tempeh Taoco
Tofu en tempeh met kip in pittige bonensaus
Balado Ikan Kembung
Gebakken makreel in een hete saus
Bundu Daging
Rundvlees gesudderd in een kokosmelksaus
Daging Telor Nanas
Roergebakken ei met gehakt en ananas

Groente / fruitgerechten

Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!