Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #433

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
hartig
koken
frituren
koelen
vijzelen
zoet
oven
stoven
zoet-zuur
bbq
grillen
stomen
zuur
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon

Bijgerechten

Frikadel Udang Dua
Gefrituurde garnalenkoekjes
Ikan Biskuit
Viskoekjes van bokking
Babi Panggang Pessa
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Telor Masak Bali
Eieren met ketjapsaus
Brengkessan Udang Tempeh
Gestoomde pakketjes van tempeh en garnalen in...
Sateh Babi Madura
Blokjes varkenshaas aan een spies
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Bit
Zure rode bieten
Download de rijsttafel
Moment geduld!