Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #438

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
marineren
pittig
stoven
vijzelen
heet
frituren
zoet
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Gulai Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksa...
Ayam Pedis
Kip in een tomatensaus met champignons
Palaro
Drooggebakken rundvlees in een saus
Ikan Mangut dan Udang
Garnalen en vis in een kokosmelksausje

Groente / fruitgerechten

Smoor Buncis
Gesmoorde sperzieboontjes in kokosmelk
Kentang Kering Manis
Zoete, pittige aardappelreepjes

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!