Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #439

Deze rijsttafel is geschikt voor 7 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
koken
marineren
stomen
heet
stoven
vijzelen
pittig
frituren
zuur
rauw
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais

Bijgerechten

Ayam Setan Tiga
Zeer hete kip in een saus
Ikan Kakap Saus Jamur
Red snapper met champignonsaus
Sambal Goreng Daging Kering
Droog gebakken, pikante runderhaasblokjes
Tahu Kuning
Blokjes tahu in een groentebouillon
Kari Kambing
Gesmoord geitenvlees in kokosmelk
Asem Manis Tempeh
Gestoofde tempeh in kokosmelk
Dadar Isi Dua
Omeletten met gehakt en tofu

Groente / fruitgerechten

Tumis Paksoi Dua
Roerbak van paksoi en sperziebonen
Salad Pepaya Muda
Salade van jonge papaya, komkommer en pinda&#...

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!