Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #452

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
heet
bakken
bbq
vijzelen
frituren
pittig
stoven
koud
lauw
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Nasi Kuning Tiga
Gele rijst gekookt in kokosmelk
Nasi Liwet Kari Ayam
Gele rijst met kipfilet

Bijgerechten

Ayam Bakar Lumajang
Hete kip van de barbecue
Udang Wotiap
Gefrituurde garnalenrolletjes met ham
Tahu Pong
Tahu en eieren met een ketjapsaus
Sateh Kuning
Blokjes kipfilet aan een spies
Tinoransak
Varkensvlees gestoofd met gember
Tempeh Peteh
Gebakken tempeh met petehbonen
Sateh Padang
Varkensvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Udang Masak Kuning
Pittige garnalen in een gele kokossaus
Tempeh Goreng Campur
Gebakken tempeh met gedroogde visjes

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!