Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #454

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
pittig
wokken
bakken
vijzelen
frituren
stoven
lauw
zuur
zoet-zuur
heet
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes

Bijgerechten

Dadar Bumbu
Pikante omelet met prei en selderie
Tempeh Goreng
Gebakken tempehblokjes
Tumis Paksoi Dua
Roerbak van paksoi en sperziebonen
Ayam Bawang Dua
Gesudderde, pittige kip met zilveruitjes

Groente / fruitgerechten

Karedok
Groenten overgoten met pindasaus
Sop Selam
Heldere groentesoep met runderpoulet

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!