Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #46

Deze rijsttafel is geschikt voor 6 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
stoven
vijzelen
heet
marineren
frituren
pittig
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Nasi Ayam Zukini
Gekookte rijst in kokosmelk met kip en courge...

Bijgerechten

Asem Manis Tempeh
Gestoofde tempeh in kokosmelk
Babi Kong
Blokjes varkensvlees in een zeer kruidige ket...
Balado Ikan Tenggiri
Zeer hete, droog gebakken makreel
Tempeh Peteh
Gebakken tempeh met petehbonen

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!