Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #463

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
blancheren
warm
stomen
bakken
koelen
koud
pittig
frituren
stoven
marineren
vijzelen
zoet
zuur
rauw
zoet-zuur

Basisgerechten

Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente

Bijgerechten

Frikadel Udang Makasar
Gestoomde kruidige visballetjes
Mie Ayam Paksoi
Mie met kippengehakt en paksoi in pittige bou...
Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Ikan Kakap Saus Jamur
Red snapper met champignonsaus
Ikan Dengan Bumbu Dua
Kabeljauwfilet met een tomatensausje
Smoor Terong dan Kol Cina
Stoofschotel met aubergines en speklappen
Sambal Babi Taoco
Pittige varkenshaas met zwarte bonensaus en k...

Groente / fruitgerechten

Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht
Manisan Mangga Pedis
Stukjes mango met een pittige bite

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!