Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Indonesische rijsttafel #468
Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.
Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.
Rijsttafel tags
hartig
bakken
koken
wokken
warm
marineren
stoven
oven
frituren
blancheren
koud
lauw
pittig
vijzelen
zoet-zuur
Basisgerechten
Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen
Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Bijgerechten
Sop Bihun
Heldere soep met rundvlees, kip en groenten
Bengaalse lappen
Gesmoorde runderlappen in kokosmelk
Sarang Burung Udang
Vogelnestjes met garnalen en groente
Hati Ayam
Gebakken kippenlevertjes in ketjap
Groente / fruitgerechten
Pecel Tahu
Tahu, komkommer en tauge met een kruidige sau...
Sayuran dengan saus Kelapa
Groente met een kruidige gele kokossaus
Acars
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes