Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #47

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
marineren
stomen
zuur
frituren
stoven
vijzelen
zoet
bbq
zoet-zuur
koelen
koud
heet

Basisgerechten

Mie Babi Sayur
Tarwenoedels met varkensvlees en groenten
Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave

Bijgerechten

Babi Manis dan Masam
Varkensvlees met ananas in een zoet/zure saus
Tinoransak
Varkensvlees gestoofd met gember
Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten
Smoor Babi
Gesmoord varkensvlees in bouillon
Ayam Nanas
Kipfilet met ananas
Sateh Kambing Dua
Blokjes geitenvlees aan een spies
Gudeg Nangka
Kip gestoofd met gebakken tahu, ei en nangka

Groente / fruitgerechten

Ayam Renyah Asam Manis
Gefrituurde kipfilet in een zoetzure saus met...
Daging Agee
Gestoofd rundvlees met kokos
Cah Kol Cina
Chinese kool in kippenbouillon

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!