Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #470

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
pittig
koken
bakken
stomen
vijzelen
heet
stoven
zoet
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham
Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes

Bijgerechten

Dadar Udang Goreng
Opgerolde omelet met garnalen
Tongseng Kambing
Geitenvlees met kool in een zeer hete kokosme...
Malbi
Gestoofd pittig rundvlees
Telor Lombok
Eieren in een pittige kokossaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!