Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #476

Deze rijsttafel is geschikt voor 19 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
stoven
stomen
vijzelen
warm
koken
marineren
pittig
bakken
koelen
zoet
oven
grillen
frituren
blancheren
koud
zuur
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Kebuli Kambing
Gestoomde rijst met geitenvlees en kokosmelk
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Dadar Tahu Dua
Gebakken omelet met tahu en een sausje
Smoor Terong dan Kol Cina
Stoofschotel met aubergines en speklappen
Sambal Goreng Ayam
Gebakken, gesmoorde kip met kruiden
Gadon Tahu
Gestoomde, gekruide tofu en gehakt met kokosm...
Babi Panggang Merah
Krokant gebakken varkensvlees
Frikadel Udang Dua
Gefrituurde garnalenkoekjes
Babi Ketjap Tiga
Gestoofd varkensvlees in ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Sambal Trassi Sayur
Roerbak van verschillende groenten
Sayur Godok
Groente in een kokossaus
Asinan
Tofu met groenten in sambalsaus

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!