Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #484

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stomen
heet
stoven
blenden
marineren
zuur
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk

Bijgerechten

Gulai Kambing Empat
Geitenvlees gestoofd in een kokosmelksaus
Pangek
Pikante makreel in kokosmelk
Gulai Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksa...
Pindang Kuning
Vis in een zout /zure saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!