Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #486

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
hartig
koken
frituren
koelen
vijzelen
stoven
stomen
blancheren
koud
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk

Bijgerechten

Ikan Biskuit
Viskoekjes van bokking
Gangan Udang
Garnalen gestoofd in kokossaus
Corned Beef Nenek
Corned Beef van mijn oma
Frikadel Ayam
Gefrituurde aardappel-kippengehakt koekjes

Groente / fruitgerechten

Kari Terong
Aubergine gestoofd in een kokosmelksaus
Jukut Urap
Salade van gemengde groente met een fris, pit...

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!