Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #49

Deze rijsttafel is geschikt voor 6 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
stoven
stomen
vijzelen
warm
koken
pittig
blancheren
zuur
heet
zoet-zuur
marineren
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Kebuli Kambing
Gestoomde rijst met geitenvlees en kokosmelk
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi

Bijgerechten

Tumis Brokoli Jamur
Roerbak van broccoli en champignons
Ayam Asem Pedis
Gestoofde kip in een hete saus
Kari Kambing Dua
Stoofschotel van geitenvlees
Ikan Kuning
Gestoofde makreel in bouillon

Groente / fruitgerechten

Udang Asem Manis
Garnalen in een pittige zoete saus
Gulai Kepala Ikan
Vissenkoppen in een pittige kokossaus

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!