Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #495

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stomen
bakken
stoven
pittig
vijzelen
zoet-zuur
zoet
marineren
frituren
oven
zuur
koelen
blancheren
koud

Basisgerechten

Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...
Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen

Bijgerechten

Telor Ketjap Peteh
Gebakken eieren in een kruidige ketjapsaus
Dadar Sedip
Omelet met champignons, garnalen en selderij
Rendang Kambing
Droog gebakken geitenvlees in kokosmelk
Sambal Goreng Manis
Roergebakken kip in een zoet/zuur sausje
Dendeng Bumbu Basa
Gebakken runderlappen met heerlijke kruiden
Babi Masak Tomat
Blokjes varkensvlees gesudderd in pittig gekr...
Ayam Panggang Madu
Kippenvleugels uit de oven in honingsaus

Groente / fruitgerechten

Tumis Buncis
Sperziebonen in kruidige bouillon
Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Bit
Zure rode bieten
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!