Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #496

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
vijzelen
frituren
heet
stoven
pittig
grillen
zoet
blancheren
koud
lauw
zoet-zuur
marineren
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Nasi Bungkus
Rijstpakketjes
Nasi Goreng Kencur
Gebakken rijst met kencur en eieren

Bijgerechten

Frikadel Jagung Tiga
Gefrituurde maiskoekjes
Tumis Tempeh Tauge
Gestoofde tempeh met tauge en kouseband
Kari Telor
Eieren in kruidige kokosmelksaus
Sateh Jamur Tiram
Spiesjes van oesterzwammen
Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos
Sambal Goreng Tauge
Gestoofde tauge in kokosmelk
Telor Menggoreng
Roerei met rijst en ketjap

Groente / fruitgerechten

Tahu Sayur
Groentesalade met tahu
Ayam Gomeh
Gestoofde kip in een dikke kokossaus
Ikan Mas Bakar
Karper van de grill met een ketjapsaus

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!