Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #497

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
frituren
koelen
koud
lauw
pittig
mixen
vijzelen
zuur

Basisgerechten

Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen
Nasi Ayam Liwet
Gekookte rijst met kip in kippenbouillon

Bijgerechten

Ayam Dufi Hachee
Gesudderde kip met een frisse, zure smaak
Perkedel Kentang Kornet
Aardappelkoekjes met corned beef
Ayam Cashew
Kipfilet met cashewnoten
Udang Menggoreng Kelapa
Grote garnalen in een jasje van kokos

Groente / fruitgerechten

Kari Terong
Aubergine gestoofd in een kokosmelksaus
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!