Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #499

Deze rijsttafel is geschikt voor 7 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
heet
vijzelen
hartig
bakken
stoven
stomen
blancheren
frituren
koelen
bbq
grillen
marineren
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...

Bijgerechten

Telor Ketjap Peteh
Gebakken eieren in een kruidige ketjapsaus
Bebotok Daging Pedis
Gestoomde koolpakketjes gevuld met pittig geh...
Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Frikadel Ayam
Gefrituurde aardappel-kippengehakt koekjes
Ayam Goreng Garing
Krokant gebakken kip
Ayam Menado
Kip van de barbecue met een pikante, kruidige...
Kari Udang Dua
Gestoofde garnalen in een gele kokossaus

Groente / fruitgerechten

Tumis Buncis
Sperziebonen in kruidige bouillon
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!